Mesaje de 8 Martie pentru cele mai importante femei din viata ta

Anual pe data de 8 Martie, celebram Ziua Internationala a Femeii, cu scopul de a onora, aprecia si recompensa femeile din intreaga lume. Este o ocazie cu adevarat speciala pentru a arata admiratia fata de cele mai importante femei din viata fiecaruia (mame, sotii, surori, prietene sau colege). Cel mai potrivit mod de a-ti exprima iubirea si recunostinta fata de acestea este sa le oferi un mesaj special prin care sa le aduci un zambet si sa le faci sa se simta apreciate si iubite. In acest sens, iata cateva idei de mesaje de 8 martie pentru femeile din viata voastra, care sa ajute la procesul creativ si sa transforme ziua intr-una mai speciala.

Cuprins:

Mesaje de 8 martie pentru mama

Mesaje de 8 martie pentru iubita sau sotie

Mesaje de 8 martie pentru soacra

Mesaje de 8 martie pentru fiica

Mesaje de 8 martie pentru nasa

Mesaje de 8 martie pentru colege sau prietene

Mesaje de 8 martie pentru sefa

Mesaje de 8 martie pentru mama

Mama, poate cea mai importanta femeie din viata fiecaruia, merita cele mai multe aprecieri si intentii de dragoste. Este important sa ii fii recunoscator pentru ce esti, sa ii multumesti pentru intelepciunea si puterea cu care te-a crescut si educat. Fiecare apreciere expusa verbal, dar si aratata prin gesturi, o va ajuta sa se simta iubita si mandra de copilul ei. Pe langa clasicele cadouri materiale, o apreciere verbala de tipul “La multi ani! Sa fii mereu inconjurata de fericire si iubire!” ii va face diferenta si ii va aduce un zambet, creand un cadru special si o amintire pe viata. O alta idee de mesaj de 8 martie pentru mama ta, simplu, dar cu impact, poate fi: “Iti trimit un gand mic pentru toata iubirea mare pe care ti-o port! La multi ani, mama!”

Pe langa mesajul de 8 martie ales, ii poti oferi mamei tale si un buchet special de lalele, daca vrei sa mergi pe clasic sau un buchet cu hortensii, pentru un aranjament mai modern. Nu uita sa iei cu tine si zambetele si imbratisarile calde! 🙂

Mesaje de 8 martie pentru iubita sau sotie

In cazul in care vrei sa iti impresionezi iubita de 8 martie, insa imaginatia nu te ajuta foarte mult, ii poti lasa un mesaj personalizat in care sa iti marturisesti sentimentele si felul in care reuseste sa iti faca viata mai frumoasa zi de zi. Cateva exemple de mesaje de 8 martie pentru iubita, pot fi: 

  • “Iti doresc sa fii fericita, puternica si sanatoasa! Te iubesc in fiecare zi, nu doar de 8 martie! La multi ani, iubita mea!”. 
  • “Pentru ca zambetul tau insenieaza atmosfera, la fel ca zilele calde de primavara, pentru ca imi esti alaturi zilnic si pentru ca faci totul pentru copii nostri, iti sunt profund recunoscator. La multi ani, draga mea, plini de fericire, zambete si oameni dragi! Te iubim neconditionat!”.
  • “De 8 martie, iti transmit poate cel mai simplu gand, dar cel mai important. Te iubesc si iti multumesc pentru ca ma faci sa fiu un om mai bun. La multi ani!”
  • Pentru a crea un cadru si mai romantic si intim, ii poti oferi clasicul buchet de trandafiri, insa, pentru a schimba putin traditia, poti alege trandafirii albi, roz sau aranjamentele florale cu trandafiri mai viu colorate.

    Mesaje de 8 martie pentru soacra

    Un mesaj sincer de 8 martie pentru soacra ta poate fi: “Iti doresc un 8 martie frumos, cu persoane dragi alaturi, sanatate si bucurii! La multi ani!”. Keep it simple, nu trebuie sa scrii sau sa ii urezi romane, decat daca simti. In alta ordine de idei, orice gand bun transmis va fi apreciat si ii va aduce zambete pe buze. In cazul in care relatia dintre voi este foarte apropiata ii poti spune: “La multi ani celei de-a doua mame! Sa iti fie viata linistita, sa ai buna dispozitie si sa fii in putere! Te iubim si iti suntem alaturi!”.

    Mesaje de 8 martie pentru fiica

    De 8 martie surprinde-ti fiica cu un mesaj simpatic, unic si emotional. Poti incepe prin a-i felicita felul de a fi, a o incuraja sa se dezvolte si a-i confirma faptul ca o sustii, indiferent de ce se intampla. Totodata, ii poti aminti calitatile pe care le are si ceea ce o face speciala. Adauga mesajului tau si un buchet de flori  modern, atent lucrat sau poate un ursulet de plus care sa ii aminteasca mereu sa isi pastreze sufletul jovial si sa nu ia toate lucrurile in serios. Cateva idei de mesaje de 8 martie pentru fiica pot fi:

  • “Draga mea fiica, sper sa ai un 8 martie infloritor si sa continui sa bucuri lumea prin ceea ce esti: puternica, vesela, frumoasa, desteapta si sincera. Sunt recunoscatoare ca esti fata mea si iti doresc tot ce e mai bun si frumos sa ti se intample, sa ai oamenii potriviti langa tine, sa nu renunti la visurile tale si sa nu uiti ca iti sunt alaturi pretutindeni. La multi ani, sa infloresti ca primavara si sa te bucuri de tot ceea ce iti ofera viata!”.
  • “De ziua femeii iti urez la multi ani, chiar daca pentru mine vei ramane mereu acelasi copil bun si bland. Fie ca toate visele sa devina realitate, sa fii sanatoasa, voioasa si puternica. Te iubim mult!”.
  • “Singurul mesaj de 8 martie pe care doresc sa il transmit este faptul ca sunt mandra ca esti fiica mea! La multi ani!”.

  • Mesaje de 8 martie pentru nasa

    Pentru mama ta spirituala, fie ca este nasa de cununie sau de botez, transforma-i ziua de 8 martie intr-un eveniment unic, prin urari de la multi ani mai aparte, pe care sa nu le uite niciodata. De exemplu, ii poti scrie: “Nasa mea draga, la multi ani cu ocazia frumoasei zile de 8 martie! Ma bucur ca am ales sa devenim o familie si ca ne esti alaturi in toate momentele. Te iubim si iti dorim tot binele din lume!”.  Urarile de 8 martie nu ar trebui sa se rezume doar la cateva cuvinte. Poti crea o intreaga experienta prin simpla prezenta sau printr-un gest care sa creeze un cadru feeric si special. Momentele alaturi de familie inseamna mai mult decat un bun material, astfel ca va incurajam sa va faceti timp, sa va vizitati si sa petreceti timp de calitate, intr-un cadru relaxant si colocvial. 

    Mesaje de 8 martie pentru colege sau prietene

    Colegele de munca, de scoala sau de locuinta care devin cu usurinta prietene, nu ar trebui neglijate de 8 martie. Ca de la prietena la prietena, mesajele de 8 martie ar trebui sa fie personalizate, in functie de o gluma anume sau de o situatie pe care ati parcurs-o impreuna, pentru a face momentul mai intim si in acelasi timp distractiv. Ii poti trimite un aranjament floral deosebit alaturi de o felicitare in care sa ii expui gandurile tale sincere si sa ii multumesti pur si simplu pentru ca exista. O alta idee pentru a celebra ziua de 8 martie cu colegele sau prietenele este organizarea unei iesiri a fetelor in care sa ii transmiti live urarea, sa va bucurati de prezenta celeilalte si sa va puneti la curent cu ce se mai intampla in viata voastra, inafara de munca sau activitatile de zi cu zi. Pentru o femeie, iesirea cu prietenele poate fi cu adevarat o forma de relaxare si terapie, asa ca de ce sa nu va faceti acest cadou una alteia? 


    In cazul in care vorbim de o relatie de colegialitate sau prietenie dintre o femeie si un barbat, ii poti ura simplu si elegant clasicul “La multi ani si o primavara infloritoare, draga mea colega/prietena!”. Poti completa urarea cu bomboane de ciocolata, cafea sau chiar flori.

    Mesaje de 8 martie pentru sefa

    Pentru ca ne petrecem majoritatea timpului la birou, colegii de munca si sefii ocupa timp si spatiu in viata noastra. Astfel, de ziua femeii, intra in atmosfera de sarbatoare si transmite-i sefei tale o urare de la multi ani, alaturi de cateva ganduri bune. Poti porni de la urmatorul mesaj pe care sa il personalizezi in functie de caz si de felul in care comunicati: “Cu ocazia venirii primaverii si a minunatei zile de 8 martie, va transmit un sincer la multi ani! Sa aveti parte de multa fericire, alaturi de cei dragi!”. 

    Aceasta urare poate fi completata cu un aranjament floral modern, special creat de catre expertii nostri florari. In functie de florile preferate si de sezon, poti alege dintr-o varietate de aranjamente colorate, simple sau futuristice, elegante sau clasice care sa contureze cadrul de sarbatoare. Fie ca esti din Bucuresti sau Brasov, poti alege sa trimiti flori online, prin cateva click-uri sau chiar sa ne vizitezi la cele doua adrese si sa contribui activ la crearea buchetului perfect. Florile pe care le alegem sunt proaspete, diverse si unice prin simpla asociere cu alte decoratiuni si plante care construiesc adevarate bijuterii.

    Concluzie

    Trebuie sa recunoastem faptul ca femeile au o insemnatate mare in viata fiecaruia, astfel 8 Martie ne reaminteste cat de importante sunt si cat de mult merita sa fie apreciate. Cu aceste idei mesaje de 8 Martie, iti poti exprima emotiile, prin transmiterea celor mai sincere si bune ganduri, urari de dragoste si recunostinta catre toate femeile din jurul tau. Sarbatoreste aceasta zi importanta si speciala alaturi de persoanele dragi si nu uita sa le transmiti intentiile si aprecierile tale, astfel incat acestea sa se simta iubite, respectate si apreciate. Multumiri deosebite femeii pentru existenta ei, de 8 Martie, dar mai ales zi de zi. La multi ani, femei de pretutindeni!♥️


    California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

    You may also like

    View all
    Example blog post
    Example blog post
    Example blog post