Flori la prima intalnire: cate si ce flori se cuvine sa oferi ca sa o impresionezi

Pe vremuri, orice barbat care dorea sa isi manifeste interesul si afectiunea fata de o femeie ii oferea acesteia flori chiar de la prima intalnire. In prezent, acest obicei a fost inlocuit de alte cadouri, iar aceasta traditie este din ce in ce mai putin pastrata. 

Totusi, studiile arata ca femeilor inca le plac florile si apreciaza gestul. Exista si femei carora li se pare ca un buchet de flori nu face decat sa puna presiune pe la prima intalnire. Daca iti doresti sa fii fermecator, dar fara a fi gresit inteles de partenera ta, citeste in continuare acest articol.

Cuprins:

  1. Ce flori oferi la prima intalnire?
  2. Cate flori se dau la prima intalnire?
  3. Tipuri de buchet de flori la prima intalnire
  1. Ce flori oferi la prima intalnire?

Exista cateva reguli de baza pe care ar fi bine sa le urmezi daca vrei ca gestul tau sa aiba un impact pozitiv asupra partenerei si sa ii faca ziua mai frumoasa. Nu uita ca primul lucru pe care il va vedea atunci cand va veti intalni va fi buchetul de flori, iar acesta trebuie sa fie perfect. Iata ce flori poti oferi la prima intalnire:

  • Trandafiri: sunt o alegere clasica si sunt potriviti pentru mai multe ocazii speciale. Trandafirii transmit faptul ca esti un barbat clasic care are intentii romantice si serioase.
  • Crini: fie ca alegi un crin colorat sau alb, aceasta floare este extrem de feminina, cu un parfum puternic, potrivit pentru doamna speciala din viata ta.
  • Orhideea: este o floare fragila si extrem de rafinata, in plus, nu e nevoie de un buchet cu multe fire ca sa iti surprinzi partenera.
  • Gerbera: sa oferi aceste flori este ca si cum ai oferi o zi de primavara insorita, fiindca sunt extrem de colorate, pozitive si stralucitoare.
  • Lalele: sunt o alegere excelenta pentru o prima intalnire, datorita culorilor vibrante care se asociaza perfect cu verdele crud al frunzelor.
  1. Cate flori se dau la prima intalnire?

Daca te-ai decis asupra unei anumite flori, acum este timpul sa te gandesti la cate fire ti-ai dori sa contina buchetul. Fiind vorba de o prima intalnire, este important sa nu iti intimidezi partenera si sa o impresionezi intr-un mod placut, fara ca acesta sa se simta coplesita. Iata de ce reguli sa ti cont si cate flori sa oferi la prima intalnire:

  • Nu ii oferi un buchet de flori imens cu foarte multe fire. Buchetul trebuie sa fie subtil si sa nu traga spre zona de kitch. Este indicat chiar sa te lepezi de buchet in favoarea unui singur trandafir, o alegere mereu clasica.
  • Daca alegi sa oferi gerbere, poti forma un buchet din cateva fire colorate, fiindca acestea nu sunt atat de sofisticate precum trandafirii sau orhideele, ba chiar sunt mai speciale cu cat buchetul este mai mare.
  • In popor se spune ca nu se dau decat numere impare de flori la persoanele vii, asa ca ai grija sa tii cont de traditii si de obiceiuri si verifica sa ca buchetul sa nu contina un numar par de fire.

  1. Tipuri de buchet de flori la prima intalnire?

Daca nu te-ai hotarat inca la un singur tip de floare, nu este niciodata o idee rea sa oferi un buchet de flori mixt de sezon. Este important sa te asiguri ca buchetul are un aspect placut, de bun gust. Solicita sfatul florarului, fiindca acesta te poate ajuta cu un buchet personalizat potrivit pentru aceasta ocazie. Gandeste-te la mesajul pe care vrei sa il transmiti. Fie ca iti doresti sa fii romantic si serios, fie distractiv si jucaus exista flori care se potrivesc oricarei stari de spirit. Iata cateva idei care sa te inspire:

  • Un aranjament de lalele, frezii si lisianthus exprima libertate si tandrete si este potrivit pentru o femeie plina de viata.
  • Combinatia dintre trandafiri rosii si orhidee albe sunt ideale pentru barbatii care vor sa transmita eleganta si seriozitate.
  • Buchetele cu trandafiri roz, hortensie si matiola sunt potrivite pentru un barbat sensibil, calm si atent la detalii.

Sa alegi buchetul perfect este un lucru destul de complicat si coplesitor, mai ales cand exista in prezent atatea variante din care sa alegi. Nu incarca buchetul cu un numar mare de plante din foarte multe soiuri. Cele mai frumoase buchete sunt compuse din unul pana la maxim 3 soiuri de flori, pe langa care poti adauga si frunze decorative. De asemenea, buchetul tau sa fie proaspat, iar dimensiunea acestuia nu trebuie sa fie una exagerata, mai ales la o prima intalnire.

Sursa foto: pexels.com


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post