Trandafirul, simbolul dragostei - Buchetele in care acesta trebuie sa se regaseasca

 

Trandafirul, simbolul dragostei - Buchetele in care acesta trebuie sa se regaseasca

Ai observat ca majoritatea buchetelor și aranjamentelor florale contin trandafiri rosii in cele mai multe cazuri? Acest lucru se datoreaza faptului ca trandafirul este simbolul dragostei, al iubirii. De aceea, daca doresti sa arati unei persoane dragi din viata ta cat de mult o iubesti, este recomandat sa-i oferi cu o ocazie speciala sau intr-o zi normala, un buchet realizat din trandafiri in nuante deosebite.

 

CUPRINS:

 

  1. Trandafirul, simbolul dragostei - De ce are trandafirul aceasta semnificatie?
  2. Trandafirul, simbolul dragostei - Cum poate fi oferita aceasta floare speciala?

 

 

 

 

1. Trandafirul, simbolul dragostei - De ce are trandafirul aceasta semnificatie?  

De cate ori te-ai intrebat ce semnifica trandafirul dintr-un buchet imens de flori? Dupa cum stii deja, fiecare culoare in parte si fiecare tip de floare are o anumita simbolistica, iar in ceea ce priveste trandafirul, acesta este considerat simbolul iubirii.

 

Simbolistica florii se datoreaza unui vechi obicei italian, conform caruia indragostitul presara petale de trandafiri in fata casei viitoarei sotii. In cazul in care petalele nu erau stranse, acest lucru semnifica iubire reciproca si casatorie.

 

Astfel, chiar daca a trecut foarte mult timp de atunci, si astazi trandafirul este asociat dragostei, motiv pentru care la prima intalnire, daca lucrurile merg bine, poate fi oferita aceasta floare.

 

In prezent exista o multime de soiuri de trandafiri spre care iti poti orienta privirea daca iti doresti sa cuceresti o domnita care ti-a furat inima. Astfel, nu este obligatoriu sa alegi trandafiri rosii, pentru a o impresiona si pentru a-i arata cat de mult tii la ea, ci poti sa alegi dintre multiplele tonuri de galben, roz, alb sau crem.

 

In plus, daca esti o persoana nonconformista, care adora lucrurile facute in mod diferit, poti sa te orientezi spre cele mai atipice nuante de trandafiri. Astfel, daca ai o relatie de lunga durata, iti cunosti foarte bine partenera si doresti sa-i faci o surpriza cu ocazia zilei sale de nastere, de exemplu, poti sa alegi un buchet de trandafiri albastri sau negri. In acest caz, este obligatoriu ca inainte sa cumperi un astfel de aranjament floral sa te asiguri ca jumatatea ta adora acest tip de floare.

trandafiri albastri
2. Trandafirul, simbolul dragostei - Cum poate fi oferita aceasta floare speciala?  

 

In cazul in care iti doresti sa-i aduci zambetul pe buze celei mai importante femei din viata ta, este bine sa-i oferi un trandafir sau un buchet realizat cu acest soi de floare. Pe langa faptul ca simbolul trandafirului este cel al dragostei, este o floare extraordinar de rafinata si eleganta, care se potriveste de minune la ocaziile speciale si nu numai.

 

Daca te-ai decis asupra acestei flori, este bine sa incepi sa te gandesti la modul in care doresti sa o oferi. Astfel, ai de ales intre un singur fir de floare, un buchet, un aranjament floral cu aceasta sau o cutie plina cu trandafiri.

 

Astfel, daca te afli la inceputul relatiei, poti sa oferi un singur trandafir rosu, insa in cazul in care legatura cu partenera este una stabila si durabila, poti sa te orientezi spre diverse buchete realizate in mod unic.

 

Este foarte important sa constientizezi faptul ca buchetul nu trebuie sa fie unul ales la intamplare, ci este recomandat ca acesta sa fie realizat la comanda, astfel incat sa iasa exact asa cum iti doresti. Cel mai bine este sa ceri parerea specialistilor, mai ales daca iti doresti un aranjament floral deosebit.

 

Poti adauga in aranjament buchet sau cos diferite accesorii sau elemente care sa aduca un plus de frumusete.  De exemplu, poti sa inserezi printre flori un colier, cateva pietre pretioase sau o scrisoare, in care ii spui tot ceea ce simti pentru ea.

 

Un buchet personalizat este mult mai apreciat fata de unul cumparat, facut la nimereala, asa ca cel mai bine este sa alegi sa te implici cat mai mult in procesul de realizare al acestuia.

 

In cele din urma, de fiecare data cand iti doresti sa-ti ceri iertare in fata partenerei, sa-i arati cat de mult o iubesti sau, pur si simplu, sa o faci fericita, este bine sa o faci cu ajutorul unui buchet cu numerosi trandafiri rosii sau cu o nuanta speciala.

 

Sursa foto: Pixabay.com

Page created using Blog & Page Builder by Reputon


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post