Idei de aranjamente florale pentru a avea parte doar de momente speciale! Cat de importante sunt florile in organizarea unui eveniment?

Idei aranjamente florale cover

Este cunoscut faptul ca florile reprezinta cea mai usoara modalitate prin care iti poti exprima sentimentele, astfel ca acestea sunt perfecte pentru a fi oferite drept cadou in anumite ocazii. De asemenea, florile joaca un rol extrem de important in organizarea evenimentelor speciale, deci decorarea unei locatii cu cateva aranjamente este cheia unei petreceri reusite. Daca iti doresti cateva sfaturi sau trucuri, pentru a te putea bucura de cele mai frumoasa aranjamente florale, ramai alaturi de acest articol plin de informatii utile, cu ajutorul carora sa ai parte doar de momente unice.



Cuprins:

  1. Idei de aranjamente florale - care sunt cele mai populare flori pe care le poti utiliza?
  2. Ce aranjamente florale poti utiliza in functie de evenimentul pe care il organizezi?

2.1. Idei de aranjamente florale pentru o nunta de poveste!

2.2. Idei de aranjamente florale pentru evenimente business de succes!


 1. Idei de aranjamente florale - care sunt cele mai populare flori pe care le poti utiliza 

In momentul in care planuiesti sa ii oferi cuiva un dar sau vrei sa organizezi un eveniment special, florile ocupa cu siguranta un loc fruntas in preferintele tuturor. Totusi, un aranjament complex contine o diversitate de plante si flori, care mai de care mai interesante si mai frumoase. Care sunt cele mai populare flori ce se folosesc in alcatuirea aranjamentelor speciale?



  • Trandafirul

Fara doar si poate, trandafirul este cea mai populara floare, fiind folosita atat in buchete simple, daruite iubitei, mamei sau unei colege de birou, cat si in aranjamentele complexe, utilizate pentru decorarea unui eveniment special. Datorita aspectului extrem de placut, parfumului imbietor si varietatii de modele disponibile, trandafirul reprezinta alegerea perfecta. Bineinteles, daca iti doresti un aranjament colorat sau diversificat, poti folosi mai multe tipuri de trandafiri, alaturi de cateva plante decorative.

Idei aranjamente florale 1 trandafiri

 

  •  Orhideea

Orhideea reprezinta alegerea potrivita in aproape orice imprejurare. Aceasta este extrem de iubita, datorita gingasiei si frumusetii sale, oferind aranjamentului tau o nota de eleganta. O orhidee de o culoare puternica, este o piesa de rezistenta in buchetele daruite persoanei iubite. Pe de alta parte, poti folosi cu incredere o orhidee in nuante de alb sau galben, pentru alcatuirea aranjamentelor speciale.

Idei aranjamente florale 1 orhidee

 


  • Laleaua


Poate cea mai populara floare a primaverii, laleaua reprezinta alegerea perfecta pentru orice tip de buchet sau de aranjament. Aceasta floare s-a dovedit a fi o piesa cheie in evenimentele speciale, indiferent ca este vorba despre vreo petrecere in interes de serviciu sau chiar de o nunta, botez sau aniversare. Avand in vedere ca aceasta floare se gaseste intr-o multitudine de culori, daca alegi sa daruiesti cuiva un buchet de lalele, ai grija la semnificatia fiecarei culori in parte, pentru a nu da impresia gresita.

Idei aranjamente florale 1 lalele

 




2. Ce aranjamente florale poti utiliza in functie de evenimentul pe care il organizezi? 

In momentul in care organizezi un eveniment, florile reprezinta o mare parte din decorul acestuia, deci trebuie sa te asiguri ca alegi intotdeauna aranjamentele potrivite. De asemenea, este extrem de important sa optezi pentru flori care sa se incadreze in tema petrecerii, astfel incat tot evenimentul sa aiba un aspect unitar si armonios.

Idei aranjamente florale 2 aranjament randafiri

 

2.1. Idei de aranjamente florale pentru o nunta de poveste! 


Nunta reprezinta cea mai importanta zi din viata ta, astfel ca este necesar sa te asiguri ca totul decurge conform planului. In ceea ce priveste alegerea aranjamentelor, trebuie sa optezi pentru florile care se potrivesc cel mai bine tematicii alese de tine. Acestea trebuie sa se asorteze cu buchetul de mireasa si cu intregul tau look, astfel incat petrecerea sa fie o continuitate a ceremoniei. De asemenea, in functie de anotimpul in care are loc acest eveniment, ai la dispozitie o varietate de flori din care poti alege.


Primavara te poti bucura de lalele, narcise, frezii sau orhidee, in timp ce pentru o nunta organizata in timpul verii, poti folosi flori precum garoafe, crizanteme, trandafiri sau crini. Daca petrecerea ta are loc in sezonul rece, opteaza pentru irisi, panselute, hortensii sau anemone.

Idei aranjamente florale 2.1. mire si mireasa

 



 2.2. Idei de aranjamente florale pentru evenimente business de succes!

Evenimentele business difera extrem de mult de la companie la companie. In timp ce unele petreceri sunt elegante si pline de stil, altele au loc intr-o locatie atipica, unde toti participantii sunt tineri si plini de viata. In cazul primei situatii, aranjamentele pe care trebuie sa le folosesti pot contine trandafiri, orhidee sau crini. Opteaza pentru flori albe sau in nuante cat mai pale, evitand culorile foarte stridente. Pentru o petrecere business atipica, poti utiliza flori vesele, colorate, care sa ofere localului un aer tineresc. 

 





Idei aranjamente florale 2.2. masa in aer liber cu aranjament floral

 

Asadar, atunci cand vine vorba despre alegerea unui aranjament, ai la dispozitie o gama variata de flori, care mai de care mai frumoase sau mai gingase. Opteaza pentru aranjamente sau buchete complexe, alcatuite dintr-o multitudine de elemente, astfel incat decorul petrecerii sa fie unul cu adevarat inedit.




Sursa foto:Pexels.com, Californiaflowers.ro.


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post