Politica de confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru noi și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania SC SMILES&CLOUDS SRL denumita in continuare CALIFORNIA FLOWERS sau „noi” este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

SC SMILES&CLOUDS SRL                                                                            

Str. VISCOLULUI NR. 79 PARTER                                                      BUCURESTI, JUD. BUCURESTI  
CUI: RO41209730

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, CALIFORNIA FLOWERS va utiliza Clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră sunt transmise în cadrul companiei CALIFORNIA FLOWERS.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta CALIFORNIA FLOWERS care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 
Ori de câte ori CALIFORNIA FLOWERS vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:  
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont CALIFORNIA FLOWERS puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor: 
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de CALIFORNIA FLOWERS, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la CALIFORNIA FLOWERS, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la CALIFORNIA FLOWERS a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim, CALIFORNIA FLOWERS nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct: 
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Dreptul la restricționarea prelucrării: 
Aveți dreptul să solicitați ca CALIFORNIA FLOWERS să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, CALIFORNIA FLOWERS va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, CALIFORNIA FLOWERS trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă CALIFORNIA FLOWERS nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal in cadrul serviciului de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa office@californiaflowers.ro ;

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:  
Dacă sunteți de părere că CALIFORNIA FLOWERS vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de Confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

CUMPĂRĂTURILE ONLINE

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe CALIFORNIA FLOWERS, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi. Vom folosi datele dumneavoastra pentru livrare.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre credit;
* informații despre comenzi.

Dacă aveți un cont CALIFORNIA FLOWERS, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:

* contul sau codul de membru;
* istoricul comenzilor.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ si conform legislatiei in vigoare.

 

 

CONT CALIFORNIA FLOWERS

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă crea și administra contul personal pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă pe CALIFORNIA FLOWERS.
Vă vom oferi istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și vă vom permite să vă gestionați setările contului (inclusiv preferințele de marketing). De asemenea, vă vom oferi modalități simple de a vă corecta și actualiza informațiile, cum ar fi detaliile de contact și informațiile de plată. Mai mult, vă vom permite să salvați articolele în coșul de cumpărături, vă vom oferi recomandări privind produsele și vă vom permite să evaluați și să revizuiți produsele pe care le-ați achiziționat de la noi.

Pentru a vă oferi recomandări relevante privind produsele CALIFORNIA FLOWERS vă vom prelucra navigarea pe platformele noastre digitale; istoricul de cumpărături și recenziile despre produse, precum și datele pe care le-ați trimis prin contul dumneavoastră.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra întotdeauna adresa de e-mail și parola pe care ni le trimiteți când vă înregistrați pentru un cont CALIFORNIA FLOWERS.

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon;
* țara;
* setările contului;
* informațiile cardului de plată criptate.

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă faceți o achiziție:

* istoricul comenzilor;
* informațiile de livrare;
* istoricul plăților.

De asemenea, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:

* istoricul clicurilor;
* navigare și istoricul navigării.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terțe părți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru a optimiza site-ul web folosim agenții web și instrumentele de analiză pentru evaluarea produselor.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră acordat la crearea contului CALIFORNIA FLOWERS.

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza informații relevante despre produse se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât aveți un cont CALIFORNIA FLOWERS activ.

Aveți dreptul să vă închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră va înceta să existe și veți fi considerat inactiv. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.

După închiderea contului dumneavoastră, datele dumneavoastră vor fi șterse.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al CALIFORNIA FLOWERS contactându-ne la office@californiaflowers.ro Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

 

 

SERVICIUL CLIENȚI

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogările, reclamațiile și garanțiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, funcția de chat, prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale.
De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra orice date pe care ni le furnizați, inclusiv următoarele categorii de date:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre comenzi;
* numărul de cont sau de membru;
* toată corespondența relevantă.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al CALIFORNIA FLOWERS.

Pentru cât timp vă păstrăm datele?
Datele dumneavoastra vor fi pastrate respectand legislatia in vigoare sau pana la solicitarea dumneavoastra de a fi sterse.

Dreptul de vă opune prelucrării pe baza unui interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului legitim al CALIFORNIA FLOWERS. CALIFORNIA FLOWERS nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

 

 

DEZVOLTARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop nu vom analiza datele dvs. la nivel individual, toate prelucrările vor fi efectuate pe date cu pseudonime.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi modificarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția funcțiile utilizate în mod obișnuit de către clienții noștri pe canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT în vederea măririi securității pentru vizitatori și clienți în general.

Analiza este utilizată și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a fluxului logistic de mărfuri prin prognozarea achizițiilor, a stocurilor și a livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilității, prin raționalizarea achiziționării și a planificării livrărilor.

În plus, folosim datele pentru a planifica deschideri de magazine și de depozite noi și pentru a ne îmbunătăți gama de produse.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă ați ales să ni le furnizați:
* numărul de client
* țara
* setările contului

Dacă ați făcut o achiziție, vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
* istoricul comenzilor
* informații de livrare
* istoricul plăților

Vom procesa și următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:
* istoricul clicurilor
* navigare și istoricul navigării

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Folosim companiile de analiză web pentru a analiza comportamentul online al clienților la nivel general.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne dezvolta și perfecționa serviciile și produsele se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră atâta timp cât aveți un cont activ CALIFORNIA FLOWERS.

După închiderea contului datele dumneavoastră vor fi șterse.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al CALIFORNIA FLOWERS contactând office@californiaflowers.ro. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

 

RESPECTAREA OBLIGAȚIILOR LEGALE

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date personale:
* numărul de client
* numărul comenzii
* numele
* adresa poștală
* suma tranzacției
* data tranzacției

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dumneavoastră vor fi transmise în cadrul CALIFORNIA FLOWERS.

Vom distribui datele dvs. cu caracter personal companiilor IT care oferă soluții de sisteme contabile.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru ca CALIFORNIA FLOWERS să-și îndeplinească obligațiile legale.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom salva datele dvs. în conformitate cu reglementările de contabilitate din țara

PREVENIREA FOLOSIRII ABUZIVE

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantând respectarea termenilor și condițiilor, precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni și a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile și fraudele, prin analizarea comportamentului de cumpărături online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail
* numărul de client
* istoricul comenzilor
* informații despre livrare
* istoricul plăților

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dvs. cu caracter personal transmise unor terți sunt utilizate numai în scopurile menționate mai sus. Vom distribui datele dvs. companiilor pentru raportarea bazată pe excepții.

Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii locale și globale în scopul finalizării investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal? Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a preveni folosirea greșită a serviciilor noastre se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni.

Înregistrările video vor fi salvate în conformitate cu legislația locală, dar pentru maximum 30 de zile.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al CALIFORNIA FLOWERS contactând office@californiaflowers.ro. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

AUTENTIFICARE PRIN FACEBOOK

Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra în platforma CALIFORNIA FLOWERS prin contul dumneavoastra Facebook. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către CALIFORNIA FLOWERS. Puteți consulta politica de confidențialitate Facebook, folosind următorul link:

https://www.facebook.com/about/privacy