LIVRARE FLORI Brasov

Florarie Brasov

Floraria noastra este usor de identificat intrucat se afla in Centrul Nou al orasului Brasov, pe strada Toamnei. Mai exact, numarul 8 se situeaza la jumatatea distantei intre sediul Cec Bank si sensul giratoriu din intersectia cu strada Calea Bucuresti.

Adresa: Strada Toamnei 8, Brasov, jud. Brasov, Romania

Program: Luni - Duminica, 09:00- 18:30

Telefon: 0765 22 88 44

Email: office@californiaflowers.ro

Livrare flori Brasov, direct la tine acasa!

Doresti sa faci un gest dragut celei mai importante persoane din viata ta si nu ai avut timp sa te pregatesti inainte? Nimic mai simplu. Te putem ajuta cu cele mai speciale si frumoase buchete de trandafiri, special gandite si realizate cu scopul de a impresiona persoana iubita sau poti alege alte aranjamente care sa se potriveasca ocaziei tale. La un singur click distanta, poti comanda online flori, care sa ajunga in timp record, in mai putin de 6h,si care sa transforme experienta intr-o placere. California Flowers s-a gandit la toate si are o locatie foarte usor de accesat, fiind situata in centrul nou al orasului, pe strada Toamnei.

Datorita profesionistilor florali, fiecare buchet sau aranjament floral nu este doar foarte estetic si modern, ci  transmite si emotie si prospetime prin prisma florilor natuale atent selectionate. Fie ca vorbim de un buchet simplu, dar de efect, sau despre un aranjament opulent si colorat, ne se asiguram ca florile pe care le oferim comunica mesaje de dragoste, bucurie si recunostiinta. 

 

Comanda cele mai frumoase flori din Brasov!

Daca esti din Brasov si cauti o florarie care sa faca si livrare direct la domiciliu, ai ajuns in in cel mai potrivit loc! California Flowers iti ofera o gama variata de culori, forme si modele prin buchetele, cutiile si aranjamentele special create pentru a-ti transforma momentul intr-unul cu adevarat special. Avand si optiunea de livrare la domiciliu, poti personaliza buchetele cu cele mai speciale mesaje de apreciere si de dragoste, fara prea mare efort.

Tinem la atentia pentru nevoile clientior nostri, iar prin serviciul nostru rapid si eficient de livrare, vom transforma intreg procesul intr-o experienta inedita, cu scopul de a avea mai mult timp de petrecut alaturi de persoana draga.

Profita acum de serviciul de realizare si trimite flori in Brasov, in timp record, cu un efort minim si vei salva orice eveniment! Singura preocupare a ta ar trebui sa fie despre alegerea buchetului, iar noi ne vom ocupa de restul, avand o experienta completa si la nivelul asteptarilor!