Livrare si retur

LIVRARE

Livrarea produselor comandate se efectuaza de Luni pana Duminica,  in doua intervale selectabile inainte de a efectua o comanda pe site.

Intervalele de livrare sunt:

  • 10:00 - 17:00
  • 17:00 - 22:00

Va informam ca nu putem garanta si nu ne asumam o ora exacta de livrare. Livrarea se poate face oricand in orele din intervalul orar selectat de dvs inaintea efectuarii comenzii.

Daca clientul nu mai poate receptiona comanda la momentul livrarii, reluam livrarea gratuit a doua zi.

Florile ce se intorc ajung la vanzare in magazinul nostru iar produsul se reface a doua zi cu flori proaspete.

In functie comenzile zilnice livram cu curieri proprii sau curieri parteneri. Daca comanda este livrata cu curieri parteneri, nu detinem informatii legate de locatia exacta a livratorului sau ora la care se efectueaza livrarea.

Veti primi unemail de confirmare in momentul cand destinatarul receptioneaza comanda.

 Va instiintam ca intervalele de livrare sunt orientative si exista situatii exceptionale ce nu depind de serviciul nostru de livrare, in care pot exista intarzieri. 

Pentru ca livram intotdeauna flori proaspete comandate zilnic de la furnizorii nostri, suntem uneori restrictionati de ora zilei in care se face receptia.  Asadar, intervalul de livrare de 2 pana la 6 ore poate depinde de stocul produselor din ziua respectiva si momentul in care primim produsele de la producatori.

Va sfatuim sa intrebati telefonic sau pe chat-ul de pe site disponibilitatea intervalului orar de livrare inainte de a plasa comanda pentru a evita eventualele neplaceri.

  • Livrarea in orasele Bucuresti si Brasov este gratuita pentru orice comanda de peste 100 de RON.
  • Livrarea in Ilfov este de 35 RON. 

Ridicarea Personala este disponbila de Luni pana Duminica intre 09:00 si 20:00 de la adresele florariei noastre din Bucuresti si Brasov.

Va rugam sa asteptati emailul ce confirma ca produsul este pregatit, inainte de a va prezenta la locatia noastra.

RETURUL PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, produsele perisabile nu pot fi returnate.