Flori de vară care-ți vor aduce zâmbetul pe buze

Vara este anotimpul perfect pentru a ne bucura de viață, de soare și de culoare. Și, desigur, una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să admirăm frumusețea florilor. Poate că suntem subiectivi, dar considerăm că florile de vară sunt cele mai diverse și colorate, și, la California Flowers abia așteptăm sezonul cald pentru a le admira și livra cu zâmbetul pe buze!

Iată câteva exemple de flori de vară care vor aduce bucurie în viața ta. Garantat!

Crinii

Adesea considerați un simbol al purității, inocenței și eleganței, crinii sunt disponibili într-o varietate de culori și reprezintă o alegere populară pentru a crea buchete de mireasă, aranjamente florale, a decora biserici, săli de bal sau chiar grădini.

Ceea ce face crinii atât de speciali este faptul că au un miros puternic și dulce, care poate umple rapid o cameră sau o grădină, și care-ți va face ziua mult mai frumoasă. Uite un buchet colorat de hortensie, crini și delphinium, pe care-l vei iubi:

buchet crini

Hortensii

Că tot le-am menționat mai sus, aceste flori deosebit de elegante sunt disponibile într-o varietate de culori și pot fi utilizate pentru aranjamente florale, buchete, sau pur și simplu ca plante de grădină. Textura lor bogată și formele unice fac din hortensii un cadou minunat pentru orice ocazie de vară. Dacă mai vin și într-o cutie elegantă, clar vor da naștere unui zâmbet până la urechi.

Zambile

În unele culturi asiatice, zambilele sunt considerate un simbol al dragostei și al căsătoriei. În culturile europene, zambilele sunt asociate cu primăvara și cu începutul unei noi vieți. Dar, noi le iubim și vara și pur și simplu nu ne săturăm niciodată de parfumul acestora. De aceea, le vei găsi pe site-ul nostru și în sezonul de vara.

zambile 

Acestea sunt doar câteva exemple de flori care îți vor aduce zâmbetul pe buze vara această. În cazul în care dorești să adaugi puțină bucurie și culoare în viața ta, alege una sau mai multe dintre aceste flori minunate. Fie că este vorba despre înfrumusețarea casei sau grădinii tale, sau de un buchet frumos pentru cineva drag, florile de vară ne aduc mereu un strop de fericire și ne amintesc să ne bucurăm de frumusețea naturii care ne înconjoară!


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post