Flori de mai - Bucura-te de luna florilor cu cele mai proaspete buchete si aranjamente!

Mai - luna florilor

Una dintre cele mai asteptate luni din an este mai, luna florilor sau Florar spus popular. Aceasta marcheaza inceputul unei explozii de culori si parfumuri, fiind momentul in care natura isi deschide bratele si ne incanta cu o varietate uimitoare de flori. De la cele delicate si parfumate pana la cele vibrante si pline de viata, florile de mai sunt o adevarata bucurie pentru simturi. Iata cateva dintre cele mai indragite flori care isi fac aparitia in acest sezon:

Lalele

In buchetele de flori de mai cu siguranta nu lipsesc lalelele. De la cele clasice, la cele batute, lalele incanta prin variantele multiple de forme si culori, care ofera buchetului eleganta si bucurie. Pentru a te putea bucura de ele pe o perioada mai mare de timp, iti recomandam sa le schimbi apa zilnic, sa le rupi frunzele din partea inferioara a tulpinii si sa le faci o mica gaura cu o scobitoare imediat sub floare. Daca nu te-ai decis inca ce buchet sa alegi, gasesti mai multe variante aici

Frezii

Gingasia si mirosul aparte al freziilor este de neinlocuit in sezonul mai. Daca iti doresti un buchet elegant, simplu, dar in acelasi timp sofisticat, freziile intrunesc toate caracteristicile necesare acestui tipar. Alege buchete de frezii proaspete, atent alese si lucrate cu indemanare. 

Lisianthus

Cunoscut si sub numele de "trandafirul din Texas", lisianthusul este o floare eleganta si rafinata, perfecta pentru a aduce o nota sofisticata in buchetele si aranjamentele florale din luna mai. Daca si tu esti indragostit de aceasta minunata floare, atunci gasesti mai multe variante aici.

Zambilele

Cu parfumul lor puternic si culorile vibrante, zambilele sunt o alte flori care infloresc la finalul primaverii si inceputul lunii mai. De la albastru si roz la alb si mov, aceste flori delicate aduc un plus de farmec oricarui spatiu.  Pe langa mirosul caracteristic, acestea se deosebesc fata de alte flori prin rezistenta impresionanta, in conditii de ingrijire corecta. Dintre buchetele cu flori realizate cu drag si atentie, poti alege cu siguranta si unul predominant cu zambile, cum este si cazul celui de aici.

Bujori

Bujorii sunt flori extrem de apreciate pentru frumusetea lor spectaculoasa si parfumul lor imbietor. Disponibili intr-o varietate de culori si forme, acestia sunt o alegere minunata pentru a aduce o nota de eleganta in orice spatiu, cu atat mai mult incat alegi sa ii folosesti in ziua ta cea mare. 

Buchetul de mireasa este disponibil aici.

Adu bogatia florilor de mai la tine acasa!

Indiferent daca alegi sa iti impodobesti casa cu buchete proaspete sau sa creezi aranjamente spectaculoase pentru evenimente speciale, florile de mai sunt alegerea perfecta pentru a aduce o nota de prospetime si frumusete in viata ta.

Pe scurt, luna mai este cu adevarat o perioada minunata pentru a te bucura de frumusetea florilor. Indiferent de preferintele tale, exista intotdeauna o varietate uimitoare de flori disponibile pentru a-ti satisface simturile si a-ti aduce bucurie in inima. Asadar, ia-ti timp sa te bucuri de aceasta simfonie de culori si parfumuri oferite de natura si lasa-te inspirat de farmecul lunii florilor! Te asteptam in atelierele noastre cu flori proaspete si de sezon!


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post