Cum sa faci un buchet de flori pentru evenimentele speciale ale celor dragi?

 

Cum sa faci un buchet de flori pentru evenimentele speciale ale celor dragi

Buchetul tau ce poveste spune?  Buchetele de flori sunt modalitatea universala prin care iti poti arata aprecierea fata de o persoana draga. De-a lungul timpului, aceasta traditie a evoluat, iar floristii cu experienta au inceput sa creeze buchete personalizate si unice pentru fiecare client in parte. Florile insotesc oamenii in povestile lor de dragoste, de bucurie sau de tristete, iar fiecare floare in parte transmite un mesaj si are o anumita simbolistica. Daca vrei sa afli cum sa faci un buchet de flori pentru evenimentele speciale ale celor dragi si care este simbolistica din spatele fiecarei flori, citeste in continuare acest articol.


Cuprins:

 • Cum faci un buchet de flori pentru aniversare
 • Cum sa faci un buchet de flori de multumire
 •  

  1. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare 

  Florile sunt o forma de comunicare cu cei dragi, iar aceasta comunicare are mai multe nuante, in functie de evenimentul la care ele sunt oferite. Cand vine vorba de buchetele de flori pentru aniversare, principalul criteriu dupa care trebuie sa alegi buchetul este insasi persoana sarbatorita. Alege aranjamentul floral care contine florile preferate ale sarbatoritului. Daca nu stii tipul de flori preferat, alege culoarea predominanta a buchetului. Iata cateva idei care sa te inspire:

  Buchetele cu trandafiri sunt o varianta clasica si eleganta, unde culoarea trandafirului joaca un rol important, fiindca fiecare culoare are propriul sens.


  Trandafir alb : puritate, inocenta

  1. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare  Trandafir rosu : iubire, dragoste

  2. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

   

  Trandafir roz : gratie, fericire, blandete

  3. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

   

  Trandafir galben : prietenie

  4. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

   

  Trandafir portocaliu : dorinta

  5. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

   


  Buchetele de lalele reprezinta pasiunea si renasterea si adesea sunt oferite persoanelor tinere si joviale. Ele vin intr-o multitudine de culori si sunt superbe atat in buchete monocrom, cat si in alte combinatii spectaculoase.

  6. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

  7. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

  8. Cum faci un buchet de flori pentru aniversare

   

  2. Cum sa faci un buchet de flori de multumire 

  Buchetele de frezii in combinatie cu lisianthus sunt speciale si exprima admiratie si multumire fata de o persoana. Poate ca vrei sa multumesti unei persoane pentru un serviciu oferit, poate vrei sa ii arati admiratia sau poate vrei sa iti ceri iertare dintr-un anumit motiv. Nimic nu poate transmite mai bine aceste emotii decat un buchet de flori.

  9. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

   10. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

  11. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

  12. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

   

  Daca nu esti aproape de cei dragi si vrei sa le transmiti din cand in cand un gand si o mica bucurie, o poti face cu un buchet de hortensii sau orhidee. Nu intotdeauna trebuie sa ai un motiv pentru care trimiti flori. Poti face acest lucru doar din iubire fata de cel drag.

  13. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

   14. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

  15. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

  16. Cum faci un buchet de flori pentru multumir

   

  Un buchet de flori este intotdeauna un cadou grozav si versatil. Il poti face cadou unei rude apropiate, prietenilor sau oricarei persoane careia vrei sa ii multumesti si sa ii arati aprecierea.  Indiferent care este motivul pentru care alegi sa oferi un buchet de flori, cu siguranta persoana care primeste cadoul tau va simti bucurie. Daca stii deja ce flori vrei sa folosesti pentru buchetul tau, nu ezita sa soliciti un buchet sau un aranjament de flori personalizat.  Alege buchetul de flori care te inspira si apeleaza la serviciile floristilor profesionisti.

   

  Sursa foto: pexels.com si californiaflowers.ro.


  California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

  You may also like

  Vezi toate
  Example blog post
  Example blog post
  Example blog post