Ce flori se ofera de Valentine’s Day - Vezi aici cateva idei!

 

Ziua indragostitilor se sarbatoreste in viata fiecarui cuplu. Prin urmare, acest lucru inseamna si batai de cap, in cazul celor care nu stiu ce sa ii ofere persoanei dragi in aceasta zi speciala. Daca te numeri printre aceste persoane si nu stii ce flori alegi de ziua indragostitilor, nu te descuraja, caci ai mai jos cateva idei care sa te ajute in alegerea unui buchet de flori superb cu care sa marchezi aceasta ocazie asa cum se cuvine. 

Cuprins

  1. Flori potrivite pentru ziua indragostitilor
  2. Ce flori se cumpara de Valentine’s Day: criterii in functie de care sa faci alegerea 
  1. Flori potrivite pentru ziua indragostitilor

Sa alegi un buchet de flori potrivit pentru Valentine’s Day poate fi destul de complicat. Unele femei adora trandafirii rosii. Alte femei nici nu vor sa auda de trandafiri, datorita faptului ca ii considera poate prea siroposi. In aceeasi ordine de idei, unele fete adora florile roz in orice combinatie florala, iar altele prefera florile in culori multiple, deoarece li se par mai interesante. Unele iubite isi doresc lalele, altele bujori, iar altele frezii si lista poate continua. 

Astfel, cel mai potrivit buchet de flori de ziua indragostitilor este cel ales in functie de personalitatea doamnei sau domnisoarei careia i se va oferi, deoarece acestea sunt flori romantice. Astfel de flori trebuie alese cu mare grija, mai ales pentru faptul ca gusturile fiecarei persoane in parte difera, iar daca vrei sa faci un gest deosebit si sa oferi un buchet de flori care sa aduca persoanei dragi un zambet pe buze, trebuie sa il alegi dupa anumite criterii personale. Citeste mai jos cum poti face aceasta alegere mult mai usor, mai ales daca nu esti genul de persoana care sa cunoasca tipologia si semnificatia fiecarei flori.

  1. Ce flori se cumpara de Valentine’s Day: criterii in functie de care sa faci alegerea

Pentru a te asigura ca nu vei da gres cu buchetul ales, o varianta pusa adesea in practica este alegerea florilor in functie de tipologia femeii care urmeaza sa primeasca buchetul. Asadar: 

  • Femeile senzuale, curajoase, mereu sincere, puternice si sigure pe sine in orice moment reflecta, fara doar si poate, o personalitate ce iese in evidenta si care este compatibila cu flori precum trandafiri, bujori, crizanteme sau frezii, in culori puternice precum albastru, rosu sangeriu, portocaliu sau mov, precum cele de mai jos:

  • Iubitele suave, fragile, romantice, tinere si visatoare reflecta o personalitate firava, copilaroasa, sentimentala, careia i se vor potrivi mult mai bine culorile de o intensitate redusa, pastelate, precum roz pal, alb, crem, galben deschis, albastru pal. Florile cele mai potrivite pentru acest tipar de personalitate sunt bujorii, lalelele, crizantemele, la fel ca in combinatiile de mai jos:
  • O femeie matura, poate chiar care este mama sau bunica, o femeie cu un trecut in spate, cu experienta de viata, cu o fire rabdatoare, calma, calculata, tenace, reflecta o personalitate aparte, serioasa, puternica, precum si un asa numit „al saselea simt”. Prin urmare, unei astfel de femei i se vor potrivi, fara indoiala, flori deosebite precum narcise, bujori, crini imperiali, hortensii sau orhidee, in culori deschise precum roz, galben, portocaliu, la fel ca in pozele de mai jos:

 

Alege buchete personalizate sau atipice

Multa lume, atunci cand vine vorba despre a face un gest frumos pentru persoana iubita, se gandeste la un buchet de flori, fara prea multe detalii. Ei bine, oare nu merita persoana speciala din viata ta ceva aparte, un cadou deosebit, pe care sa nu il uite niciodata? De aceea, daca vrei sa faci ceva diferit in acest an de Valentine’s Day, ofera marii tale iubiri un buchet de flori deosebit, personalizat, creat in functie de florile pe care le iubeste cel mai mult si de culorile ei preferate. Daca nu stii care sunt acestea, atunci poti apela la ceva inedit, dar mai simplu, pentru care nu ai nevoie sa cunosti atat de multe detalii. Acest cadou inedit poate consta in trandafiri criogenati pe care sa ii pastreze mult timp, flori in cutie, un glob din sticla in interiorul caruia este un trandafir criogenat, o cutie de cadou speciala, cu sampanie, ciocolata si trandafiri sau un ursulet creat din trandafiri. 

Indiferent de ce fel de buchet decizi sa oferi persoanei iubite, nu uita sa acorzi mare atentie la un aspect esential, si anume sa ii nu oferi tipul de flori pe care stii ca nu il agreeaza si sa nu oferi buchetul la finalul zilei, ci la inceput, astfel incat sa va incepeti ziua armonios. 

Tu ce buchet ai alege pentru persoana speciala din viata ta?

Sursa foto: Pexels.com, Californiaflowers.ro


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post