Buchet mireasă: Cum să-ți alegi buchetul de mireasă - idei și sugestii pentru o zi de vis!

Cauți idei pentru buchet mireasă? Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei, iar buchetul de mireasă are un rol esențial în această zi atât de specială.

Alegerea unui buchet de mireasă este o decizie importantă, deoarece acesta va fi accesoriul care-ți va completa ținuta și va fi prezent în toate fotografiile și amintirile tale. Îți prezentăm mai jos câteva idei și sugestii pentru a alege buchetul perfect pentru tine, plus o idee ingenioasă prin care poți păstra buchetul de mireasă și sticla de șampanie după nuntă, astfel încât să-ți aduci mereu aminte de ziua ta superbă!

Alege un buchet mireasă potrivit cu tema nunții tale

Organizatorii de nunți spun că nunțile tematice câștigă din ce în ce mai mult teren. Deci, dacă și nunta ta are un anumit stil sau o temă, ar trebui să alegi un buchet care se potrivește cu aceasta. De exemplu, dacă nunta este de inspirație boho, un buchet de flori sălbatice sau naturale sunt o alegere perfectă. Îți recomandăm acest buchet superb cu bujori albi și miniroze roz. Click pe imagine pentru a vedea produsul!

 

Alege un buchet mireasă într-o formă potrivită siluetei tale

Buchetele de mireasă pot avea o varietate de forme: rotund, cascade, lungi, scurte..posibilitățile sunt numeroase! Alege, totuși, o formă care să se potrivească siluetei tale. De exemplu, dacă ești minionă, un buchet scurt și rotund este o opțiune perfectă. În schimb, dacă ești înalta și atletică, un buchet stil cascadă va arată superb.

Pe site-ul California Flowers găsești buchete mireasă care ti se vor potrivi mănușă și-ti vor complimenta silueta. Uite o propunere foarte populară pe site-ul nostru: 

 

Alege flori care au o însemnătate specială pentru tine

Dacă există flori care au un sens special pentru tine sau partenerul tău, ia-le în considerare pentru buchetul tău de mireasă. Așa, vei adăuga o notă personală și emoționantă la ținuta ta. De exemplu, am cunoscut recent o mireasă care, în toți cei 5 ani ai relației sale a primit cadou de la viitorul sau soț buchete de bujori. De aceea, a ales acest buchet, care sigur îți va plăcea și ție:

 

Ieși din tipare!

Dacă ești nonconformistă, sau te-ai plictisit pur și simplu de clasicele buchete de tradafiri albi, alege un buchet mireasă care va surprinde pe toată lumea. Îți propunem acest buchet cu cymbidium:

buchet-mireasa

 

BONUS: Cum să-ți păstrezi buchetul și sticla de șampanie după nuntă!

Am văzut recent acest videoclip în timp ce navigam pe TikTok și ne-am gândit că este o idee perfectă și pentru buchetul tău de flori. Deci, vrem s-o împărtășim cu toate miresele care aleg California Flowers. Știm că vei iubi buchetul de mireasă pe care-l alegi de pe site-ul nostru și că vei dori să-l păstrezi cât mai mult. Așa că, d că, click și tu pe clipul de mai jos și, dacă alegi să urmezi acest sfat așteptăm poze sau filmulețe de la tine prin care ne arăți cum ți-a ieșit!

 

@champangior 3X MOET✨ 40x50 | #champangiør #champagne #moet #frame #fyp #diy #viral #craft #wow #xyzbca #omg #foryou #art #bottle #epoxy #video #work #company #startup ♬ original sound - 🏠……………………🚶🏿

 

 

 


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post