Buchet de flori de ”La multi ani” - Cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta

Cover Buchet de flori la multi ani Cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta (1)

Atunci cand vine vorba de oferirea unui cadou, intotdeauna vor exista multe intrebari. Cu siguranta, iti doresti sa oferi ceva special, care va ajunge direct in inima sarbatoritului sau a persoanei care primeste darul. Daca vrei sa oferi un cadou frumos si special iubitei, mamei sau unei prietene, atunci o varianta care nu da gres niciodata este un buchet de flori cu mesajul ”La multi ani”. Sunt o multime de aranjamente deosebite pe care le poti alege pentru cadou, depinde foarte mult de ceea ce iti doresti cu adevarat. Daca vrei sa descoperi mai multe despre cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta, citeste in continuare acest articol!

Cuprins

1.    Ce buchete de flori cu mesaj de ”La multi ani” sa alegi

    1.1 Trandafiri

    1.2 Lalele

    1.3 Crini si bujori

    1.4 Hortensie

    1.5 Orhidee

2.      Cum poti face chiar tu cele mai frumoase buchete de flori cu “La multi ani”

3.      Cum sa alegi cele mai potrivite aranjamente florale cu “La multi ani”

4.      Ocazii la care poti oferi buchete cu “La multi ani”

    4.1 Aniversare

    4.2 Cununie sau aniversarea nuntii

    4.3 Nou nascuti

 

1.      Ce buchete de flori cu mesaj de ”La multi ani” sa alegi.

Te-ai intrebat vreodata de ce acest obicei de a oferi buchete de flori de ”La multi ani” inca a ramas in picioare? Inca din cele mai vechi timpuri, florile au fost oferite doamnelor si domnisoarele in semn de multumire si iubire. Este un gest ce reflecta gingasia si sensibilitatea din caracterul unei doamne, motiv pentru care, de cele mai multe ori, barbatii sunt cei ce ofera drept cadou flori. Totusi, nu este nimic gresit sa oferi flori ca de la fata la fata.

Daca se apropie o zi de nastere sau un eveniment special si vrei sa faci un cadou special, dar nu ai nicio idee, atunci cel mai bine mergi la sigur. Cateodata este mai mult decat suficient ca o femeie sa primeasca buchete de flori si urari de ”La multi ani” decat alte cadouri care nu o reprezinta. Totusi, inainte de a face un astfel de cadou, ar trebui sa stii cateva lucruri despre persoana respectiva sau sa incerci cel putin sa transmiti un mesaj. In functie de florile pe care le alegi pentru buchet, poti exprima anumite lucruri.

 

Buchet de flori ”La multi ani” (1)
Buchet de flori ”La multi ani” (2)
Buchet de flori ”La multi ani” (5)
Buchet de flori ”La multi ani” (3)
Buchet de flori ”La multi ani” (4)
Buchet de flori ”La multi ani” (6)
Buchet de flori ”La multi ani” (7)
Buchet de flori ”La multi ani” (8)
Buchet de flori ”La multi ani” (9)
Buchet de flori ”La multi ani” (10)
1.1 Trandafiri

De obicei, oferi un buchet de trandafiri unei persoane pe care o iubesti. De exemplu, nu poti oferi un buchet de trandafiri rosii mamei tale sau unei femei pe care o respecti foarte mult. Acestia sunt un semn clar al iubirii, al pasiunii, asa ca il oferi doar partenerei tale de viata sau unei fete pe care o placi sau o simpatizezi.

 

California flowers aranjament (1)
California flowers aranjament (2)
California flowers aranjament (4)
California flowers aranjament (6)
California flowers aranjament (10)
California flowers aranjament (7)
California flowers aranjament (9)
California flowers aranjament (12)
California flowers aranjament (18)
California flowers aranjament (19)
1.2 Lalele

Lalelele sunt niste flori elegante, dar in acelasi timp obisnuite. Totusi, sunt un simbol al primaverii, asa ca cel mai bine este sa le oferi cadou in acest anotimp. Multe persoane considera aceste flori obisnuite, asa ca ai grija atunci cand le oferi. Daca vrei ceva special, poti opta pentru un buchet din lalele foarte colorate, ceva care sa te duca cu gandul la o explozie de culori si sentimente.

 

California flowers aranjament (8)
California flowers aranjament (20)
California flowers aranjament (22)
California flowers aranjament (11)
1.3 Crini si bujori

Crinii si bujorii sunt flori imperiale, care te duc cu gandul la ceva chic, elegant si nu de nasul oricui. Sunt niste flori pe care le poti oferi la o intalnire cu cineva special, pe care o respecti foarte mult. De asemenea, poti sa ii introduci in diverse aranjamente florale, fiind niste flori cu foarte mult potential si culori vii. Daca vrei un buchet special, care sa ofere un aer sofisticat, atunci cu siguranta trebuie sa optezi pentru crini si bujori.

California flowers aranjament (30)

 

Buchet de flori la multi ani Cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta (2)
1.4 Hortensie

Hortensia este o floare frumoasa pe care o poti gasi adesea in gradinile caselor. Totusi, aceasta poate fi regasita si la un eveniment important, pe post de ornament floral. Hortensiile se gasesc in nenumarate culori si dimensiuni, fiind de obicei folosite ca aranjamente florale pentru nunti si botezuri.

California flowers aranjament (17)
California flowers aranjament (21)
California flowers aranjament (23)
California flowers aranjament (29)
1.5 Orhidee

Orhideea este o floare frumoasa, speciala, care aduce cu ea un anumit mister. Aceasta poate fi oferita fara probleme atunci cand vine vorba despre orice ocazie, insa trebuie sa stii ca alegerea culorii unei orhidee este foarte importanta. Fiecare semnifica un anumit lucruri, in general asemanator cu ceea ce semnifica si culorile trandafirului. Totusi, daca vrei sa fii sigur ca transmiti mesajul pe care ti-l doresti, alege culorile corespunzator:

  • Galben – Orhideea galbena este simbolul pentru un nou inceput. Aceasta este un cadou ideal pentru momentele in care iti doresti sa repari o relatie sau sa incerci sa te impaci cu cineva.
  • Mov – Movul este culoarea care exprima eleganta, creativitate si mister. O orhidee in aceasta culoare este daruita de obicei unei persoane creative, cu o fire artistica.
  • Alba – Orhideea alba te duce direct cu gandul la sinceritate, inocenta si puritate. Aceasta poate fi oferita de obicei oricarei persoane pe care o apreciezi, o persoana a carei eleganta este admirata de tine.
  • Albastra – Stiai ca albastru este o culoare care te duce cu gandul direct la meditatie? O orhidee albastra poate fi daruita unei persoane spirituale sau unei persoane careia ii place sa iasa in evidenta.
  • Roz – Atunci cand vezi culoarea roz te gandesti din start la fericire, la momentele din copilarie, fiind o culoare pe care o poti asocia fara probleme cu adolescenta. De exemplu, un buchet cu orhidee roz poate fi oferit drept cadou la un majorat.

 

  • California flowers aranjament (24)
    California flowers aranjament (25)

 

California flowers aranjament (3)
California flowers aranjament (5)
California flowers aranjament (13)
California flowers aranjament (15)
California flowers aranjament (14)
California flowers aranjament (16)
2.      Cum poti face chiar tu cele mai frumoase buchete de flori cu “La multi ani”

Fiecare persoana isi doreste sa isi puna putin amprenta pe un cadou, mai ales atunci cand este oferit unei persoane dragi. Totusi, nu toata lumea are inspiratie si idei sa realizeze un aranjament floral. Exista oricum, o varianta pentru fiecare. De exemplu, poti achizitiona un buchet de flori, in functie de preferinte. Daca este primavara, atunci lalelele sau freziile sunt o alegere excelenta pentru a face ceva extraordinar. Ulterior poti merge la o florarie sau la un magazin de specialitate pentru a achizitiona un cos sau o cutie pentru a pune florile.

In functie de ce iti imaginezi, poti face o multime de aranjamente florale interesante. Ai nevoie de flori, un cos sau o cutie, vata, cateva panglici si o foarfeca. Orneaza cutia sau cosul asa cum ti se pare tie mai interesant, folosind culori alese in functie de gusturile persoanei careia se adreseaza buchetul. Umple jumatate de cutie cu vata imbibata in apa, pentru a mentine florile ude. Apoi, adauga florile in interior, pune o panglica cutiei sau cosului si gata! Ai obtinut un aranjament floral facut chiar la tine acasa cu iubire, dragoste si un buchet frumos de flori.

Daca e un eveniment mai important, atunci poti realiza un aranjament floral deosebit, folosind mai multe tipuri de flori. De exemplu, daca este o zi onomastica, poti alege mai multe buchete de flori, precum lalele, trandafiri, frezii, orhidee si hortensie, pe care sa le aranjezi frumos intr-o cutie. Avand in vedere ca buchetul tau va fi o explozie de culoare, trebuie sa alegi o cutie cat mai simpla, intr-o singura culoare si daca iti doresti sa aiba un aspect mai elegant, nu uita sa atasezi o funda de jur imprejurul acesteia. Daca ai nevoie de mai multa inspiratie, nu ezita sa cauti pe internet imagini cu buchete de flori de ”La mulți ani”.

 

Buchet de flori la multi ani Cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta (3)
3.      Cum sa alegi cele mai potrivite aranjamente florale cu ”La multi ani”

Iti doresti sa oferi cel mai frumos aranjament floral, insa nu stii de unde sa incepi? Florile sunt un simbol al gingasiei, al elegantei si al stilului, insa conteaza foarte mult si personalitatea persoanei atunci cand oferi un buchet de flori sau un aranjament floral. In functie de aceasta, poti face o alegere buna, respectand astfel toate criteriile.

De exemplu, daca este vorba despre o persoana mai timida, poti opta pentru un buchet de flori cu lalele. Acestea sunt o varianta excelenta si sunt de asemenea si un simbol al primaverii. Daca ai dubii in ceea ce priveste culoarea acestora, poti opta pentru alb. Exprima puritate, inocenta si eleganta si pot fi oferite la orice eveniment.

Un alt exemplu de cadou special, atunci cand vine vorba de flori, sunt trandafirii criogenati. Sunt un cadou potrivit mai mult pentru a-l oferi sufletului tau pereche, reprezentand astfel iubirea nemarginita. Aici ai mai multe variante din care poti alege, in functie de preferintele tale. Poti opta pentru cutii cu trandafiri criogenati, cupole, glob sau chiar cutie cu bijuterii.

Trandafir criogenat (3)

 

Trandafir criogenat (1)
Trandafir criogenat (2)
Trandafir criogenat (4)
4.      Ocazii la care poti oferi buchete cu “La multi ani”

 

California flowers aranjament (28)
California flowers aranjament

Un buchet de flori poate fi oferit cu drag la mai multe evenimente, depinde de caz. In functie de acestea, poti alege un buchet de flori pe masura, care sa fie pe placul persoanei care il primeste. Iata ce fel de flori ai putea oferi in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi:

4.1 Aniversare

Atunci cand vine vorba despre o aniversare, sunt mai multe flori ce pot fi cuprinse intr-un buchet extraordinar. De exemplu, poti alege un buchet compus din frezii, lisianthus si ranunculus. Acestea alcatuiesc un buchet de senzatie, potrivit pentru a fi oferit unei domnisoare sau doamne la ziua acesteia de nastere. O alta alegere excelenta pentru o zi onomastica este un buchet cu 55 de trandafiri sau 49 de lalele. Poti alege un buchet care sa cuprinda un numar de flori egal cu cel al varstei pe care o implineste persoana la ziua de nastere la care mergi.

 

4.2 Cununie sau aniversarea nuntii

Daca doresti sa trimiti un buchet de flori in semn de recunostinta sau felicitare, atunci poti opta pentru un buchet de flori cu lalele sau unul cu orhidee, trandafiri si crini. Totusi, mai sunt multe variante din care poti alege, avand in vedere ca aceasta ocazie nu te restrange foarte mult. Fii inventiv si alege un buchet plin de culoare, care sa ajunga direct la persoana potrivita. Nu uita ca poti comanda online un buchet de flori ales de tine si sa-l trimiti exact unde iti doresti tu in tara.

 

4.3 Nou nascuti

Atunci cand doresti sa oferi un buchet de flori parintilor care au adus pe lume un copil, ai multe variante din care poti alege. Poti opta fie pentru un buchet de flori foarte colorat, fie pentru o singura culoare, precum alb sau roz deschis. De asemenea, o alta idee excelenta, daca iti doresti ceva original si deosebit, poti alege un trandafir criogenat roz sau alb. In principiu, trebuie sa tii cont ca cele mai potrivite culori pentru un astfel de ocazii speciale sunt roz deschis, alb si bleu. Restul tine doar de imaginatia ta si de ceea ce ti-ar placea sa oferi drept cadou.

 

Buchet de flori la multi ani Cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta (4)
Buchet de flori la multi ani Cum sa oferi cadoul potrivit pentru o persoana speciala din viata ta (5)

Ai o multime de variante din care poti alege atunci cand vrei sa oferi flori drept cadou. Online iti stau la dispozitie buchete de flori deosebite, gata sa fie livrate oriunde iti doresti. Daca nu te-ai decis inca, nu ezita sa ceri un sfat unui prieten sau chiar unei persoane avizate. Alege cel mai potrivit buchet pentru o ocazie speciala si bucura-te de zambetul persoanei care il primeste. Nu uita ca florile sunt simbolul elegantei, rafinamentului, gingasiei si pot fi oferite la orice eveniment. Construieste sau alege cadoul perfect pentru iubita, mama sau prietena ta si daruieste-l cu drag din toata inima!

Sursa foto: pexels.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Page created using Blog & Page Builder by Reputon


California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

You may also like

Vezi toate
Example blog post
Example blog post
Example blog post